Popular Products

shop online

Meet The Mountain Campground!

Hello there!

The Mountain Campground is located near beautiful beaches, golf courses,
pristine rivers, casinos, Mystic CT, Watch Hill and Westerly RI to
enhance your camping experience.

At our campground, you can enjoy RV Sites for all sizes of campers and
motorhomes as well as our fully equipped cottages!

Tents Rent

Firewoods

Activites

meet-the-mounth-home3
Explore Romantic Campsites

Spend a RomanticWeekend

If you and your partner are the type of a couple that enjoys the Great Outdoors, visitour campground and get -10% discount!
Book a stay
Discount-10%

What Clients Say

testimonials

Aquest 2021 després de diverses reclamacions a l’ Ajuntament de Castellbell i el Vilar i a l’ ACA per part de l’ Associació Amics Església de La Bauma i els veïns s’ ha aconseguit subvencions de 85.000 € + 20.000 € per part de l’ Ajuntament per a neteja i manteniment de la Riera de Marçà i part del riu Llobregat que restaven sense actuar desde l’any 2020.

L’ Associació actúa

Al gener de 2020 l’Agència Catalana de l’ Aigua (ACA) decideix actuar a la llera entre la presa del canal de La Bauma i el pont de la fàbrica de La Bauma, fruit de reclamacions per part dels veïns, els industrials del polígon i la nostra associació.

L’ Associació parla

Our News & Events

read our articles
22
gen.

PONT DEL CREMALLERA A LA BAUMA

Aquest matí enginyers de FGC han estat realitzant estudi per projecte tècnic per a dotar el pont de la riera de Marà de la seguretat necessària i adaptar-se a la normativa actual vigent d’ aquesta infraestructura situada a La Bauma

22
des.

FA UN ANY I TOT CONTINUA IGUAL

SOL.LICITUD OBRAS FASE II El dia 10 de març de 2020 Amics Església de la Bauma va mantenir una reunió amb la Sra. Alcaldessa i la Regidora d’Obres de l’Excm. Ajuntament de Castellbell i el Vilar. Hem presentat instància amb Registre d’entrada núm. 1317 i sol·licitem que es procedeixi a la LICITACIÓ DE LA FASE II de les obres emparades…

Campground Activities

explore activities